Linda Schilén -
Trädgårdsmästare och konstnär

Växthuset på Överjärva gård.

Utöver att jag har en del av min verksamhet i Växthuset på Överjärva gård i Solna så är det möjligt att hyra lokalen för olika inspelningar, fotograferingar, möten och kurser.
överJärva gård

Underbara Växthuset på Överjärva gård

​​Jag har lyckan att husera i den gamla trädgårdsmästarbostaden på Överjärva gård i Solna. Här i mina lokaler, som jag döpt till ”Uterummet”, driver jag de kurser, både trädgårdskurser och konstkurser, som jag arrangerar i Stockholm.

Mitt i den lantliga oasen Överjärva gård ligger den anrika och unika byggnaden Hästskostallet som är ritad av arkitekt Cyrillus Johansson. En byggnad som långt tillbaka i tiden var hemvist för ett tjugotal galopphästar, här hittar du Överjärva gårdscafé. Ett café i genuin och välkomnande miljö där det serveras ekologiskt kaffe, hembakade kakor och pajer, matiga smörgåsar, värmande soppor och mycket mer. På Överjärva gård har Nacka byggnadsvård en filial. Det finns alltså mycket att se och göra för små som stora. Kom hit och hälsa på helt enkelt!

Hyra Växthuset

Växthuset går även att hyra om du har en speciell dag att fira. Då dukar vi upp långbord under glastaket där ni kan vara 25 till 30 personer. Det går även att hyra växthuset för fotografering, spela in filmer, möten och kurser.

kontakt

Kontakta mig och hitta hit

Växthuset på Överjärva gård ligger i Solna.
Namn E-post Meddelande Skicka in