SENASTE NYTT

KALENDER 2019

13 november TV4 Nyhetsmorgon

November 07, 2019

Onsdag 13 november –  gästar jag TV4 Nyhetsmorgon för att ge mina bästa tips för att ta hand om våra vänner i trädgården i vinter, småfåglarna vid fågelbordet.

Det är så här års vi bör börja mata småfåglarna och jag berättar varför vi ska mata dem. Varför är fåglarna så viktiga och vad gör de för nytta i våra trädgårdar, vilka fåglar gör vad och vad ska vi mata dem med?

Välkommen att titta!

Julkurser november - december 2019

October 27, 2019

Boka julens krans eller julgruppskurs! Nu är det jul igen (ja – faktiskt – alldeles snart!) och äntligen tid att få göra vackra julkransar att hänga på ytterdörren eller andra ställen man vill dekorera. Eller släppa loss kreativiteten och sätta ihop en underbar julgrupp att ge bort, eller dekorera hemmet med.

För fjärde året i rad öppnar jag upp min ateljé och växthus "Uterummet" på Överjärva gård i Solna och håller i årets populäraste kurser i julkransbindning. 

Växthuset öppet 23/11-15/12 på helgerna

November 10, 2019

Lör - sön 12:00 - 16:00

I växthuset finner du allt du behöver för att göra din egen julkrans eller julgrupp såsom snittblommor, krukväxter, keramik (skapad av keramikerna i verkstaden), handstöpta ljus (stöpta i verkstaden), ljusmanschetter och kransar, krukor, dekorationsmateriel och mycket mer! Varmt välkomna till julen i växthuset.

Stora beskärningsskolan - Allt om Trädgårds populära onlineträdgårdskurs

October 31, 2018

Allt om Trädgårds populära trädgårdskurser ger dig fördjupad kunskap om beskärning.

Det behövs inga förkunskaper för webbkurserna och du genomför dem när det passar dig – på datorn, surfplattan eller i mobilen. 

 

Pris online kurs: 349 kr

Ledare: Linda Schilén

Trädgårdskursen för dig som är nybörjare - Allt om Trädgårds populära onlineträdgårdskurs

October 31, 2018

Allt om Trädgårds populära trädgårdskurs om att skapa din drömträdgård med hjälp av vår inspirerande nybörjarkurs. Det behövs inga förkunskaper för webbkurserna och du genomför dem när det passar dig – på datorn, surfplattan eller i mobilen. 

 

Pris online kurs: 349 kr

Ledare: Linda Schilén

1 / 1

Please reload

KONTAKTA MIG