TV4 NYHETSMORGON

TV4 NYHETSMORGON lördag 23/5 längd 7:57

Så skapar du rum med växter: ”Viktigast är att vattna”

Nu när vi inte kan resa bort är det allt fler av oss som tillbringar mer tid i trädgården eller på balkongen. För att få den där mysiga, ombonade känslan är häckar och buskar ett bra alternativ. Linda Schilén tipsar om hur vi skapar ett ljuvligt grönt rum av växter och vad som är viktigt att tänka på för att lyckas.

TV4 NYHETSMORGON tisdag 19/5 längd 7:02

Toppa växter och bakslag i vädret

Det är hög tid att börja toppa dina växter och ta sticklingar. Trädgårdsmästare Linda Schilén berättar hur man sår sommarblommorna och ger tips på hur man skyddar växterna i väderomslagen.

TV4 NYHETSMORGON tisdag 5/5 längd 8:06

Så väljer du rätt jord till dina växter

Vad finns det egentligen för olika jordtyper och vad har de för olika egenskaper? Det ska trädgårdsmästare Linda Schilén reda ut. Dessutom lite tips på hur du får dina rabarber att må prima.

TV4 NYHETSMORGON måndag 27/4 längd 10:04

Odla potatis hemma i trädgården eller på balkongen

Hur går det egentligen till att odla egen potatis hemma? Trädgårdsmästaren Linda Schilén ger dig alla tips du behöver för att lyckas.

TV4 NYHETSMORGON tisdag 21/4 längd 7:26

Odla bönor och ärtor - på balkongen

På en balkong i Sundbyberg träffar Carolin Björnerhag trädgårdsmästare Linda Schilén som har massvis med tips för att odla baljväxter.

TV4 NYHETSMORGON tisdag 7/4 längd 7:21

Påskpyssel i trädgården - trädgårdsmästarens tips

Påskliljans högtid är här. Carolin träffar trädgårdsmästare Linda Schilén som visar hur du kan färga ditt eget påskris och göra en fin påskvas av ägg.

TV4 NYHETSMORGON lördag 28/3 längd 10:25

Trädgårdsmästartipsen: Dags att vårstäda din trädgård

Vår flygade reporter Carolin Björnerhag har dykt ner i trägårdsmästare Linda Schilén plantor därhemma. Och om våren finns det gott om arbete som gynnar dina växter både på kort och lång sikt.

TV4 NYHETSMORGON onsdag 4/3 längd 5:14

Trädgårdsmästaren: Var rädd om sporrarna!

Det är hög tid att väcka trädgården efter vintern. Reporter Carolin Björnerhag är i Sundbyberg hos trädgårdsmästare Linda Schilén som berättar vad man måste tänka på när man ska vårfixa i trädgården.

TV4 NYHETSMORGON söndag 16/2 längd 6:39

Trädgårdsmästaren: Dags att börja så inför sommaren

Linda Schilén gästar Nyhetsmorgon och visar hur man bäst börja så inför sommaren. Bland annat slår hon ett slag för den nya trenden – att vi behöver bli småskaliga blomsterbönder och odla sommarblommor. Hon visar också hur man odlar hydroponiskt.

TV4 NYHETSMORGON onsdag 22/1 längd 8:50

Så tar du hand om dina gröna krukväxter

Trädgårdsmästaren Linda Schillén delar med sig av sina bästa tips på hur du tar hand om dina gröna krukväxter – för nybörjaren, den vane och den erfarne.

1 / 7

Please reload

Medverkar på TV4 

Sedan våren 2016 är jag som trädgårdsmästare ett återkommande inslag på TV4 Nyhetsmorgon. Jag  inspirerar och ger tittarna kunskap om allt inom trädgård, odling och växter under årets säsonger. Som alltid med min personliga twist av smarta "genvägar", life-hacks och husmorsknep. Nedan finns mina klipp från 2016 - 2020.

Har du idéer på ämnen som du vill jag ska prata om får du gärna tipsa mig.