TV4 NYHETSMORGON

TV4 NYHETSMORGON lördag 28/3 längd 10:25

Trädgårdsmästartipsen: Dags att vårstäda din trädgård

Vår flygade reporter Carolin Björnerhag har dykt ner i trägårdsmästare Linda Schilén plantor därhemma. Och om våren finns det gott om arbete som gynnar dina växter både på kort och lång sikt.

TV4 NYHETSMORGON onsdag 4/3 längd 5:14

Trädgårdsmästaren: Var rädd om sporrarna!

Det är hög tid att väcka trädgården efter vintern. Reporter Carolin Björnerhag är i Sundbyberg hos trädgårdsmästare Linda Schilén som berättar vad man måste tänka på när man ska vårfixa i trädgården.

TV4 NYHETSMORGON söndag 16/2 längd 6:39

Trädgårdsmästaren: Dags att börja så inför sommaren

Linda Schilén gästar Nyhetsmorgon och visar hur man bäst börja så inför sommaren. Bland annat slår hon ett slag för den nya trenden – att vi behöver bli småskaliga blomsterbönder och odla sommarblommor. Hon visar också hur man odlar hydroponiskt.

TV4 NYHETSMORGON onsdag 22/1 längd 8:50

Så tar du hand om dina gröna krukväxter

Trädgårdsmästaren Linda Schillén delar med sig av sina bästa tips på hur du tar hand om dina gröna krukväxter – för nybörjaren, den vane och den erfarne.

TV4 NYHETSMORGON måndag 16/12 längd 8:38

5 steg till den perfekta julgranen

Linda Schilén, trädgårdsmästare, ger sina bästa tips för hur du fixar den perfekta julgranen.

TV4 NYHETSMORGON onsdag 13/11 längd 6:34

Trädgårdsmästaren: Bästa sätten att rädda småfåglarna på vintern

Alla vinterfåglar har inte flyttat till varmare breddgrader. För att hjälpa de små vintervurmare som envist håller ut i svenska kylan att hålla värmen så ger trädgårdsmästare Linda Schilén massor av tips! Då hjälper man även till att hålla en viktig balans i naturen.

TV4 NYHETSMORGON tisdag 22/10 längd 6:56

Trädgårdsmästaren Linda Schilén tar tillvara på hösten

Linda Schilén berättar hur man kan få användning för alla fina höstlöv och hur man ska ta hand om höstens trendigaste krukväxter.

TV4 NYHETSMORGON onsdag 2/10 längd 8:18

Höstsysslor i trädgården

Trädgårdsmästaren Linda Schilén tipsar om hur du kommer igång med höstens trädgårdsarbete.

TV4 NYHETSMORGON måndag 16/9 längd 7:34

Jag tycker att vi har ett ansvar att plantera ett träd under vår livstid

Det hörs på namnet att trädgården består av träd. Eller det borde i alla fall göra det, om du frågar trädgårdsmästare Linda Schilén.

TV4 NYHETSMORGON tisdag 3/9 längd 6:29

Därför är hösten bästa tiden för plantering

Att plantera kanske är något som man förknippar med våren, men faktum är att det är precis rätt i tiden att sätta igång nu under hösten. Vår reporter Carolin är på plats i trädgårdsmästare Linda Schilléns trädgård för att få veta vilka som är de bästa växterna att sätta i jorden nu.

1 / 7

Please reload

Medverkar på TV4 

Sedan våren 2016 är jag som trädgårdsmästare ett återkommande inslag på TV4 Nyhetsmorgon. Jag  inspirerar och ger tittarna kunskap om allt inom trädgård, odling och växter under årets säsonger. Som alltid med min personliga twist av smarta "genvägar", life-hacks och husmorsknep. Nedan finns mina klipp från 2016 - 2020.

Har du idéer på ämnen som du vill jag ska prata om får du gärna tipsa mig.