Julklappstips!

Julklappstips ✨Mina trädgårdsböcker, signerade och dedikerade! Pris: 1st 200:- eller 2 st 300:- frakt 60:- inom Sverige tillkommer. Maila mig beställning linda@uterummet.se eller skicka ett pm. Kom ihåg att ange bokens titel. Läs mer om dem och innehållet här: "Genvägar till vacker trädgård" Har du trädgårdsdrömmar som är svåra att genomföra? Ta genvägar för att nå målet! I boken delar jag med mig av mina bästa arbetsmetoder och tips för att skapa en trädgård att njuta av. Med min hjälp och goda råd kan alla förverkliga den trädgård de själva har förutsättningar för! Både i fråga om tid, ekonomi och kunskap. "Genvägar till köksträdgården" Drömmer du om en köksträdgård med egenodlade grönsaker? Med mina genvägar och smarta metoder kan du göra verklighet av dina drömmar och snart njuta av egen skörd. Det behöver inte ta all din tid och kosta skjortan. Med min hjälp och goda råd kan alla förverkliga den köksträdgård de själva har förutsättningar för! Både i fråga om tid, ekonomi och och kunskap.

Välkommen att maila mig din beställning via kontaktformuläret på hemsidan. 

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square