April 6, 2018

December 14, 2017

December 3, 2017

December 3, 2017

Please reload

Senaste inlägg

Nu är min nya hemsida klar!

August 31, 2017

1/1
Please reload

Utvalda inlägg

Julklappstips!

December 14, 2017

 

Julklappstips ✨Mina trädgårdsböcker, signerade och dedikerade! Pris: 1st 200:- eller 2 st 300:- frakt 60:- inom Sverige tillkommer. Maila mig beställning linda@uterummet.se eller skicka ett pm. Kom ihåg att ange bokens titel. Läs mer om dem och innehållet här:

"Genvägar till vacker trädgård"
Har du trädgårdsdrömmar som är svåra att genomföra? Ta genvägar för att nå målet! I boken delar jag med mig av mina bästa arbetsmetoder och tips för att skapa en trädgård att njuta av.
Med min hjälp och goda råd kan alla förverkliga den trädgård de själva har förutsättningar för! Både i fråga om tid, ekonomi och kunskap.

"Genvägar till köksträdgården"
Drömmer du om en köksträdgård med egenodlade grönsaker? Med mina genvägar och smarta metoder kan du göra verklighet av dina drömmar och snart njuta av egen skörd. Det behöver inte ta all din tid och kosta skjortan.
Med min hjälp och goda råd kan alla förverkliga den köksträdgård de själva har förutsättningar för! Både i fråga om tid, ekonomi och och kunskap.

 

Välkommen att maila mig din beställning via kontaktformuläret på hemsidan. 

  

Share on Facebook