Lugnet har lagt sig över trädgården

September kommer med svalare temperaturer som får naturen att bromsa upp. Blommor träd och buskar slår av på växtkraften för att så sakteliga förbereda sig för vinterns vila. 

Så gör även jag, varvar ner och tar mig tid för trädgården. På våren är det som om jag färdas på en kraftfull fors, fullt fokus framåt aldrig titta åt sidan för risken att tappa balansen. Nu har forsen lugnat ner sig och jag driver sakta fram, kan se mig om, spegla mig i vattnet som är alldeles stilla. 

Jag finner både tid och ork att ordna med trädgårdsprojekt. Som gången utmed huset som varit igenvuxen av daggkåpa. Nu ska den plattläggas med ölandsten! Fortsättning följer.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square