ÖVERJÄRVA GÅRD

KONTAKTA MIG

VÄXTHUSET ÖPPETTIDER 23/11 - 15/12 

Lör - sön 12:00 - 16:00

I växthuset finner du allt du behöver för att göra din egen julkrans eller julgrupp såsom snittblommor, krukväxter, keramik (skapad av keramikerna i verkstaden), handstöpta ljus (stöpta i verkstaden), ljusmanschetter och kransar, krukor, dekorationsmateriel och mycket mer! Varmt välkomna till julen i växthuset.

GÅRDSCAFÉ ÖPPETTIDER 

Lör - sön 11:00 - 16:00

Mitt i den lantliga oasen Överjärva gård ligger den anrika och unika byggnaden Hästskostallet som är ritad av arkitekt Cyrillus Johansson. En byggnad som långt tillbaka i tiden var hemvist för ett tjugotal galopphästar - här hittar du Överjärva gårdscafé. Ett café i genuin och välkomnande miljö där vi serverar ekologiskt kaffe, hembakade kakor och pajer, matiga smörgåsar, värmande soppor och mycket mer.

ATELJÉ I VÄXTHUSET!

Jag har lyckan att husera i den gamla trädgårdsmästarbostaden på Överjärva gård i Solna. Här i mina lokaler som jag döpt till ”Uterummet”driver jag de flesta av mina kurser, både trädgård och konst.

I november  - december varje år öppnar flyttar julen in i växthuset . Då håller jag dagligen kurser i kransbindning och julgrupper. På helgerna är vår supermysiga butik öppen här finner du konsthantverk och växter till försäljning.

 

Växthuset går även att hyra om du har en speciell dag att fira. Då dukar vi långbord under glastaket där ni kan vara 25 -30 personer.