TRÄDGÅRDSKURSER

TRÄDGÅRDSKURSER

Vill du veta mer om trädgård?

Ja, då ska du gå en av mina populära och inspirerande trädgårdskurser. Teoretisk kunskap om trädgård och odling är en förutsättning för att lyckas skapa en vacker och hållbar trädgård, men alla kan inte bli utbildade trädgårdsmästare. I mina trädgårdskurser har jag kokat ner de viktiga kunskaperna jag vill förmedla till dig så att du kan lckcas med din egen trädgård..

Trädgårdskurser för alla

Under mina kurser blandar jag teori med praktik så att du lär dig om trädgård på ett pedagogiskt och lustfyllt sätt. Jag har kurser för nybörjare och erfaren odlare, de som är botaniskt intresserade, och de som vill lära dig beskärningens grunder. Några vill lära sig designa sin egen trädgård, eller lära mer om träd, buskar, perenner eller sommarblommor eller om köksträdgårdens grunder och grödor. Jag har kurser i nästan allt, och hittar du inte en kurs du vill gå, kontakta mig så kanske din idé blir upptakten till en ny kurs hos mig. Välkommen och hör av dig!

Den smarta trädgårdsmästaren - online trädgårdskurs

En vacker trädgård ger njutning året om! Linda Schilén är en mästare på att låta detaljerna bygga en inbjudande och harmonisk helhet. Hon gör det med välkomponerade rabatter, genom att skapa rum i trädgården och genom fiffiga lösningar som ger stor effekt.

I onlinekursen Den smarta trädgårdsmästaren lär hon ut sina bästa knep för en blomstrande och lättskött trädgård. Hon berättar om trädgårdens tak, golv, dekorationer och om den viktiga jorden.

DU FÅR

• Massor med inspiration att förvandla din trädgård till en njutningsfull oas!

• Lära dig skilja på ogräs och välkomna gäster.

• Veta hur du skapar en rabatt där något alltid blommar.

• Tio filmer från Lindas egen trädgård.

Och mycket mer...

 

👤 KURSEN PASSAR:

Alla som har en trädgård, liten eller stor, och som vill njuta i den året om (men utan att jobba för mycket!).

 

🕑 KURSTID

Kursen tar totalt cirka fyra timmar. Du gör kursen i din egen takt och har tillgång till kursen under ett års tid.

1 / 1

Please reload