FAKTAFÖRELÄSNINGAR

Älskade krukväxter

Drömmer du om ett grönare hem med trivsamma krukväxter? Då ska du lyssna till detta föredrag där jag delar med mig av mina kunskaper om krukväxter och hur du tar hand om dem på bästa sätt. Tack vare det kan ditt hem bli både grönare och friskare. För det är verkligen sant – allt blir bättre med lite grönt!

 

Krukväxter har en förmåga att göra hemmet mer levande. Men vilka växter ska du välja och varför? Vilka tål sol och vilka passar att ha längre in i rummet? Var kan man placera dem förutom på fönsterbrädan? Föreläsningen baseras på min bok “Älskade krukväxter”.

Prydnadsgräs gör trädgården komplett

Jag har en stark förkärlek till prydnadsgräs och anser att ingen trädgård eller plantering är komplett utan gräs. Prydnadsgräsen har varit växternas ”doldisar” under många år vilket jag tror delvis beror på att man inte vet hur man ska använda dem.

 

I min föreläsning visar jag flera förslag på hur och varför man kan odla prydnadsgräs. Jag vill väcka odlarlusten hos publiken genom att visa förslag på gräsens många olika användningsområden. Jag ger konkreta tips på skötsel, odlingsvärda arter/sorter och samplanteringsförslag. Allt presenterat på ett inspirerande vis i ord och bild!

Please reload