FAKTAFÖRELÄSNINGAR

Älskade krukväxter

Allt blir bättre med lite grönt!

Drömmer du om ett grönare hem med trivsamma krukväxter? Med mina kunskaper om krukväxter och hur du tar hand om dem på bästa sätt, kan ditt hem bli både grönare och friskare. 

Krukväxter gör helt enkelt hemmet levande! Men vilka växter ska du välja och varför? Vilka tål sol och vilka passar att ha längre in i rummet? Var kan man placera dem förutom på fönsterbrädan? Föreläsningen baseras på boken med samma titel

Prydnadsgräs

Jag har en stark förkärlek till Prydnadsgräs och anser att ingen trädgård eller plantering är komplett utan gräs! Prydnadsgräsen har varit växternas ”doldisar” under många år vilket jag tror delvis beror på att man inte vet hur man ska använda sig av dem. Under min föreläsning visar jag därför flera förslag på hur och varför jag odlar prydnadsgräs! Jag vill väcka odlarlusten hos publiken genom att visa förslag på gräsens många olika användningsområden. Jag ger konkreta tips om skötsel, odlingsvärda arter/sorter och samplanteringsförslag. Allt presenterat på ett inspirerande vis i ord och bild!

Please reload