SÄSONGSRELATERADE FÖRELÄSNINGAR

Vinter hos trädgårdsmästaren

Allt blir bättre med lite grönt!

Bara för att trädgården går i ide under ett vitt täcke under vintern så gör inte min längtan efter att omge mig med grönska. Om det är någon gång under året som jag verkligen uppskattar krukväxter så är det under den mörkaste årstiden. När snön yr utanför husknuten eller regnet smattrar på fönsterbrädan gläds jag åt alla mina grönskande växter inomhus. 

Drömmer du också om ett grönare hem med trivsamma krukväxter? Med mina kunskaper om krukväxter och hur du tar hand om dem på bästa sätt, kan ditt hem bli både grönare och friskare. 

Krukväxter gör helt enkelt hemmet levande! Men vilka växter ska du välja och varför? Vilka tål sol och vilka passar att ha längre in i rummet? Var kan man placera dem förutom på fönsterbrädan? Föreläsningen baseras på boken med samma titel

Njutbar höst i trädgården

När växtsäsongen går mot sitt slut passa på att njuta av att trädgårdstressen är förbi och att tempot i trädgården är lugnt. Njut också av höstens smaker och färger. Jag delar med mig av inspirerande och praktiska göromål och tips på vackra höstperenner, buskar och träd. Jag visar kreativa krukväxtarrangemang berättar hur jag tar hand om skörden och visar på höstens alla möjligheter!

Vår i trädgården!

Äntligen släpper tjälen taget om jorden och startskottet går för en ny trädgårdssäsong full av växtkraft. Nu ska alla drömmar som målats upp i huvudet under vintern iscensättas! Men för att drömmar ska bli till verklighet kan man behöva råd om vad som ska planteras. Hur man ska hantera frösådden på bästa vis och vilka de vackraste vårblommorna är, eller hur man kombinerar sommarblommorna på vackraste sätt. Jag lovar er en fullmatad timme med trädgårdsinspiration likt en vitaminkick! Allt presenterat i vackra bilder och ord. Som alltid med mitt egna personliga  “genvägstänk”.

Please reload