JULKURSER

2020

NOVEMBER -DECEMBER 

Nu är det jul igen (ja – faktiskt – alldeles snart!).

 

Det är en orolig tid vi lever i och med tanke på de ökade restriktionerna har jag beslutat mig för att inte hålla några fysiska kurser i växthuset. Men ingen jul utan julens blommor och därför ställer jag om och gör kursen digital.  

Det är ett stort beslut att fatta då julen i växthuset är en populär aktivitet och något som jag själv ser fram emot varje år då den sprider så mycket värme och glädje. Men vi måste alla ta ansvar som statsminister Stefan Löfven säger.

 

NI SOM REDAN BOKAT KURS i VÄXTHUSET

Ni som har anmält er till en kurs med mig kommer att få information skickad till er via epost. Vill ni se hur de olika kransarna och julgrupperna ser ut kan ni kika på dessa och tillbehör genom att besöka min webbshop här på sidan. 

 

BOKA DIGITAL JULKURS

För er som vill anmäla er till min digitala julkurs så gör ni det genom att köpa en Julkranskasse eller Julgruppskasse i min webbshop. Länk till kursen skickas till er via epost efter beställning då det enbart är de som köpt en julkasse som har tillgång till kursen. Det är olika kurser beroende på vilken Julkasse du köper. Här hittar ni min webbshop.

LEVERANS JULKASSE

Din Julkasse finns för avhämtning på helger lördag - söndag mellan kl 11:00 - 15:00 vid växthuset på Överjärva Gård i Solna. Annan tid för avhämtning vid överenskommelse. 

Inne i butiken i  växthuset har du möjlighet att se de olika färdiga jularrangemangen. Du kan också lugnt passera igenom växthuset för julinspiration. Du går in genom ena gaveln och ut igenom den andra. Det finns även möjlighet att köpa till extra pynt och växter om så önskas.

FRAKT

Bor du långt ifrån Stockholm eller av annat skäl inte kan hämta din kasse skickar jag gärna hem den till dig (frakt 115 kr tillkommer). Dock skickas inte jord med utan endast lecakulor och mossa i Julgruppskassen. Meddela adress vid beställningen.

Bästa hälsningar Linda

Bind din egen julkrans

Inte en jul utan julkrans! En vacker julkrans pryder sin plats på ytterdörren, eller som dekoration på matbordet.

 

Under två härligt juliga timmar binder och dekorerar du din egen julkrans. Vi använder en stomme av halm eller ståltråd och sen finns det vacker mossa och olika sorters ris att klä kransen med. Därefter börjar det roliga med att dekorera. Växthuset är som en godisbutik fylld av pärlor, kottar, band och mycket mer! 

Alla kurser är två timmar och startar med en inspirationsgenomgång.

I priset på 280 kronor ingår stomme, ädelgran/mossa, bindningstråd och fika.

Övrigt dekorationsmaterial tillkommer.

Varmt välkomna till årets härligaste kurs i att binda din egen julkrans!

Komponera din egen julgrupp

Under två härliga juliga timmar skapar du din alldeles egna personliga julgrupp. En julgrupp ska hålla ända fram till annandag jul, så jag har ett urval av krukväxter som har något extra i färg, form  men som även är riktigt långlivade.

 

Du väljer själv om du vill använda en egen medhavd kruka att plantera i, eller så finns det fantastiskt vackra urnor och kärl i växthuset att köpa. Växthuset är som en godisbutik fylld av pärlor, kottar, ljushållare och mycket mer! 

Alla kurser är 2 timmar och börjar med inspirationsgenomgång.

I priset på 280 kronor ingår jord, lecakulor, grönmossa och fika.

Övrigt material tillkommer.

Varmt välkomna att boka årets julgruppskurs i växthuset!

Nyhet! Julens snittblommor

 

Vill du förgylla julen med det där lilla extra som bara blomster kan? Då ska du gå den här kursen. Under två härliga timmar skapar du ett av julen vackraste blomsterarrangemang av både färska och torkade snittblommor. Buketten kommer att vara dekorativ under hela julhelgen. Du väljer själv om du vill använda egen medhavd vas eller annat kärl att arrangera blommorna i, har du inget eget finns det gott om alternativ i växthuset.

 

Kursen är två timmar och börjar med en inspirationsgenomgång där Linda visar olika sätt att komponera blommorna på.

 

I priset på 280 kronor ingår fika och ståltråd. Övrigt material som till exempel blommor betalas efter vägning/hekto.

 

​Varmt välkomna att boka årets kurs i blomsterarrangemang med snittblommor i växthuset!