JULKURSER

2020

NOVEMBER -DECEMBER 

BOKNINGEN AV JULKURSER ÖPPNAR UNDER HÖSTEN 2020!

Nu är det jul igen (ja – faktiskt – alldeles snart!) och äntligen tid att få göra vackra julkransar att hänga på ytterdörren eller andra ställen man vill dekorera. Eller släppa loss kreativiteten och sätta ihop en underbar julgrupp att ge bort, eller dekorera hemmet med.

För sjätte året i rad öppnar jag upp min ateljé och växthus "Uterummet" på Överjärva gård i Solna och håller i årets populäraste kurser i julkransbindning. Första kursen startar i november och sen håller det på nästan ända fram till jul!

 

Vill du boka redan nu? Skicka då ett mail, info@uterummet.se, till mig så bokar jag in dig

JULKRANSKURS 2020

Under två härligt juliga timmar binder och dekorerar du din alldeles egna personliga julkrans. Du bestämmer själv om du vill antingen sätta den på dörren eller dekorera bordet med. Vi använder en stomme av halm eller ståltråd och det finns både mossa och olika sorters ris att klä kransen med. För att inte tala om allt du därefter kan dekorera med! Växthuset är som en godisbutik fylld av pärlor, kottar, band och mycket mer! 

Alla kurser är 2 timmar och startar med en inspirationsgenomgång.

Pris 280:- Inkl stomme, ädelgran/mossa, bindningstråd och fika.

Övrigt dekorationsmaterial tillkommer.

Varmt välkomna att boka årets julkranskurs i växthuset!

JULGRUPPSKURS 2020

Under två härliga juliga timmar skapar du din alldeles egna personliga julgrupp. Jag har valt ut krukväxter som har något extra i färg och form men även som är riktigt långlivade. En julgrupp ska hålla ända fram till annandag jul!

Du väljer själv om du vill använda egen medhavd kruka att plantera i eller så finns det fantastiskt vackra urnor och kärl i växthuset att köpa. Växthuset är som en godisbutik fylld av pärlor, kottar, ljushållare och mycket mer! 

Alla kurser är 2 timmar och börjar med inspirationsgenomgång

Pris 280:- Inkl jord, lecakulor, grönmossa och fika.

Övrigt material tillkommer.

Varmt välkomna att boka årets julgruppskurs i växthuset!

I priset ingår grundmaterial till det du vill skapa och fika. Men därutöver har jag dukat upp ett bord översållat med alla typer av dekorationer du kan önska. Fjädrar, kottar, pärlor, gran- och tallkvistar såklart! Röda band och mossa – ja allt du behöver för att göra din egna unika julkrans eller bordsdekoration.

Ta med dig varma kläder. Vi arbetar ute i själva växthuset och det kan vara lite kyligt i början, men när vi väl är igång brukar kreativiteten där inne värma oss alla och så har vi den mysiga braskaminen som eldas för fullt.

Vill du vara säker på en plats – boka i tid!

Välkommen!