FÖRELÄSNINGAR

 
Fyll på din trädgårdsinspiration och din trädgårdskunskap

 

Jag älskar att hålla föreläsningar! Ingenting kan slå kontakten med en intresserad publik. Året om reser jag land och rike runt och håller föreläsningar om trädgård och konst, på bibliotek, boklådor, mässor eller privata föreningar som bokar mig.

  

En föreläsning är mellan en till och en och en halvtimme (med paus). Jag har ett trettiotal olika föreläsningar jag varierar mellan, allt från prydnadsgräs, till grönsaksodling till genvägar för vacker trädgård.

 

Kanske du har en egen specifik önskan du vill att jag ska berätta om? Kontakta mig så kan vi skräddarsy en unik trädgårdsföreläsning efter dina önskemål.

 

Min önskan är att min publik ska gå därifrån, fullstoppade med inspiration, det ska klia i fingrarna på dem så mycket så de knappt kan bärga sig innan de får stoppa sina vackra händer i jorden igen.

  

  • Inspirationsföreläsningar

  • Förläsningar om olika trädgårdar

  • Säsongsrelaterade föreläsningar

INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR

Ibland händer det att bränslet till nya idéer tar slut, då kan man behöva hjälp att komma igång igen, hitta lusten och känna sig sugen att vilja ut i trädgården för att skapa och odla! En inspirationsföreläsning kan vara just det som behövs! Jag har flera olika ämnen och du kan läsa mer och boka dem här.

 

Läs mer om inspirationsföreläsningarna här 

Skicka förfrågan här

FAKTAFÖRELÄSNINGAR

I faktaföreläsningarna fördjupar jag mig inom valt ämne som kan vara olika perenner, prydnadsgräs, buskar och träd. Jag berättar om odlingsvärda sorter, odling, skötsel, förökning, växtsjukdomare och ger planteringsförslag. 

 

Föreläsningen tar ca 1 timme.

Läs mer om faktaföreläsningarna här

Skicka förfrågan här

ÅRSTIDSFÖRELÄSNINGAR

Var årstid har sin tjusning och sitt värde. I mina säsongsrelaterade föreläsningar delar jag med mig av praktiska göromål som passar extra bra att utföra under specifik period. Föredragen är indelade i våren, sommaren, hösten eller julen och är fulla av matnyttig fakta och praktiska tips.

 

Läs mer om säsongsrelaterade föreläsningarna här

.

Skicka förfrågan här

 

 

TRÄDGÅRDSRESEFÖRELÄSNINGAR

I trädgårdsreseföreläsningar presenterar jag Sveriges vackraste trädgårdspärlor. Jag visar på hur deras formgivningar, växtval och kreativa idéer konkret kan appliceras i den egna trädgården. Föreläsningen är dessutom en inspirationskälla till att själv planera in sommarens trädgårdsresor, förhoppningsvis till samma platser som jag besökt.

Du väljer själv vilka av de 20 trädgårdar ni vill att jag ska prata om

Läs mer om trädgårdsreseföreläsningarna här

Skicka förfrågan här

 

KONTAKTA MIG