FÖRELÄSNINGAR

INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR

 

Ibland händer det att bränslet till nya idéer tar slut, då kan man behöva hjälp att komma igång igen, hitta lusten och känna sig sugen att vilja ut i trädgården för att skapa och odla! En inspirationsföreläsning kan vara just det som behövs! Jag har flera olika ämnen och du kan läsa mer och boka dem här.

 

Läs mer om inspirationsföreläsningarna här 

Skicka förfrågan här

FAKTAFÖRELÄSNINGAR

I faktaföreläsningarna fördjupar jag mig inom valt ämne som kan vara olika perenner, prydnadsgräs, buskar och träd. Jag berättar om odlingsvärda sorter, odling, skötsel, förökning, växtsjukdomare och ger planteringsförslag. 

 

Föreläsningen tar ca 1 timme.

Läs mer om faktaföreläsningarna här

Skicka förfrågan här

ÅRSTIDSFÖRELÄSNINGAR

Var årstid har sin tjusning och sitt värde. I mina säsongsrelaterade föreläsningar delar jag med mig av praktiska göromål som passar extra bra att utföra under specifik period. Föredragen är indelade i våren, sommaren, hösten eller julen och är fulla av matnyttig fakta och praktiska tips.

 

Läs mer om säsongsrelaterade föreläsningarna här

.

Skicka förfrågan här

 

 

TRÄDGÅRDSRESEFÖRELÄSNINGAR

I trädgårdsreseföreläsningar presenterar jag Sveriges vackraste trädgårdspärlor. Jag visar på hur deras formgivningar, växtval och kreativa idéer konkret kan appliceras i den egna trädgården. Föreläsningen är dessutom en inspirationskälla till att själv planera in sommarens trädgårdsresor, förhoppningsvis till samma platser som jag besökt.

Du väljer själv vilka av de 20 trädgårdar ni vill att jag ska prata om

Läs mer om trädgårdsreseföreläsningarna här

Skicka förfrågan här

 

KONTAKTA MIG