FÖRELÄSARE

 

FÖRELÄSARE

Du vet väl om att ni kan boka mig som föreläsare. När jag föreläser om trädgård så lockar jag ofta fulla hus vare sig det är på Nordiska Trädgårdar eller på andra mässor, föreningar eller bibliotek runt om i Sverige.

 

BÖCKER

Våren 2016 släppte jag min första trädgårdsbok, ”Genvägar till vacker trädgård”, och året därpå kom den uppskattade uppföljaren ”Genvägar till köksträdgården”ut. Hösten 2018 gav jag ut min tredje bok "Älskade krukväxter".

 

TV4 NYHETSMORGON

Sedan 2016  har jag varit ett populärt och återkommande inslag på TV4 Nyhetsmorgon, Odlings-tv samt som föreläsare på mässor och trädgårdsföreningar runtom i Sverige.

FÖRELÄSNING

En föreläsning pågår antingen 2 x 45 minuter eller 60 minuter.

ARVODE

Arvodet varierar efter uppdragsgivare och vinstdrivande företag. Till bibliotek förhåller jag mig till årliga författararvode. 

IDÉER

Har du egna idéer på ämnen som du vill jag pratar om? Hör av dig så skräddarsyr jag gärna en föreläsning.

 

 

 

Sagt om Linda som föreläsare:

”Tack för en mycket trevlig föreläsning igår. Jag har varit på många föreläsningar där man har visat bilder och pratat om former och färger. Intressant och trevligt men inte så mycket mer. Men igår på din föreläsning fick jag för första gången en riktigt AHA-upplevelse. Riktiga konkreta tips. Underbart. Det kändes faktiskt att det här är något som jag kan göra. Jag som bara är amatör. Jag blev enormt inspirerad och ville börja på en gång.”

 

“Tack för en mycket intressant och inspirerande föreläsning. Jag uppskattar alla dina tips och råd!”

 

”Kan bara säga att jag blev mycket inspirerad! Mycket av de enkla sakerna är ju klockrena!”

 

“Tack för en jätte inspirerande föreläsning. Det var härligt att lyssna på dej, man ser att du verkligen brinner för trädgård!” 

KONTAKTA MIG