FÖRELÄSARE

 

Fyll på din trädgårdsinspiration och din trädgårdskunskap

 

Jag älskar att hålla föreläsningar! Ingenting kan slå kontakt med en intresserad publik. Året om reser jag land och rike runt och håller föreläsningar om trädgård och konst, på bibliotek, boklådor, mässor eller privata föreningar som bokar mig. Jag har föreläst från allt från 6 till 150 personer.

 

Vill du läsa mer om mina olika föreläsningar som du kan boka? Mer om mina föreläsningar.

 

En föreläsning är mellan en till och en och en halvtimme (med paus). Jag har ett trettiotal olika föreläsningar jag varierar mellan, allt från prydnadsgräs, till grönsaksodling till genvägar för vacker trädgård.

 

Kanske du har en egen specifik önskan du vill att jag ska berätta om? Kontakta mig så kan vi skräddarsy en unik trädgårdsföreläsning efter dina önskemål.

 

Min önskan är att min publik ska gå från föreläsningen fyllda med inspiration, det ska klia i fingrarna på dem så mycket så de knappt kan bärga sig innan de får stoppa sina vackra händer i jorden igen.

 

Mer om mina föreläsningar.

Sagt om Linda som föreläsare:

”Tack för en mycket trevlig föreläsning igår. Jag har varit på många föreläsningar där man har visat bilder och pratat om former och färger. Intressant och trevligt men inte så mycket mer. Men igår på din föreläsning fick jag för första gången en riktigt AHA-upplevelse. Riktiga konkreta tips. Underbart. Det kändes faktiskt att det här är något som jag kan göra. Jag som bara är amatör. Jag blev enormt inspirerad och ville börja på en gång.”

 

“Tack för en mycket intressant och inspirerande föreläsning. Jag uppskattar alla dina tips och råd!”

 

”Kan bara säga att jag blev mycket inspirerad! Mycket av de enkla sakerna är ju klockrena!”

 

“Tack för en jätte inspirerande föreläsning. Det var härligt att lyssna på dej, man ser att du verkligen brinner för trädgård!” 

KONTAKTA MIG