I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss

6 Apr 2018

Under Nordiska Trädgårdar hade Frej premiär! Frej är din digitala trädgårdsvän som ger dig råd kring ditt odlandet via Facebook och Messenger. Här kan du logga din odling, få tips & råd, uppdaterade väderleksrapporter och recept på de grönsaker som du odlar. Frej är en så kallad chatbot dvs en robot som alltid är redo att ge dig svar på dina frågor. Själv är jag Frej:s trädgårdsmästare. Frej är framtagen av Pilgrimsbo. Välkommen att börja använda Frej genom att skicka ett meddelande på Messenger. Skriv i Messengers sökfält: frejbot så får du omedelbart kontakt. Säg hej till Frej!

21 Dec 2017

Redan nu har biljetterna till Nordiska Trädgårdar och Blomlabbet släppts till försäljning! Titta in på Nordiska Trädgårdars hemsida och boka din biljett eller ge bort i julklapp.

Nordiska Trädgårdar är Sveriges ledande trädgårdsmässa och med sina över 60´besökare blir den till en riktig folkfest. Mässan pågår 22-25 mars 2018.

För fjärde året på rad har jag den äran att vara projektledare för Blomlabbet. Blomlabbet arrangeras av Stockholmsmässan och sponsras av bland annat Blomsterlandet.

20 Dec 2017

 Det är en sådan ära att få vara modell för Flora Manufakturs fina arbetskläder för kvinnor! Tillsammans med fotograf Anne-Lie Ryde gjorde vi den här inspirerande fotograferingen med Flora Manufakturs ägare Helena Lumijärvi i växthuset på Överjärva Gård.

19 Dec 2017

Tidigt igår morse begav jag mig till Stenladan i Steninge Slottsby (där jag i år ansvarat för juldekoren) för att möta upp Elin Ivers från TV4 Nyhetsmorgon. Ämnet för morgonen JULGRANAR.

David som driver Trädgårdsmästeriet hade tänt marschaller och skapat en julgransallé.

Jag tipsade bland annat om de tre S:en när det gäller att välja gran. Det vill säga Stil = Traditionell/rödgran eller estet/ädelgran, Städ = Barrig/rödgran eller barrfri/ädelgran och Ställningstagande = Rödgran/bra miljöval eller ädelgran/mindre bra miljöval.

Mitt i julgransdjungeln med härliga Elin Ivers reporter på TV4 Nyhetsmorgon och bakom kameran Micke. Vill ni se klippet finns det här på TV4 Play.  

15 Dec 2017

Butiken öppen kl 12-16 lör-sön. Välkommen!

14 Dec 2017

Julklappstips ✨Mina trädgårdsböcker, signerade och dedikerade! Pris: 1st 200:- eller 2 st 300:- frakt 60:- inom Sverige tillkommer. Maila mig beställning linda@uterummet.se eller skicka ett pm. Kom ihåg att ange bokens titel. Läs mer om dem och innehållet här:

"Genvägar till vacker trädgård"
Har du trädgårdsdrömmar som är svåra att genomföra? Ta genvägar för att nå målet! I boken delar jag med mig av mina bästa arbetsmetoder och tips för att skapa en trädgård att njuta av.
Med min hjälp och goda råd kan alla förverkliga den trädgård de själva har förutsättningar för! Både i fråga om tid, ekonomi och kunskap.

"Genvägar till köksträdgården"
Drömmer du om en köksträdgård med egenodlade grönsaker? Med mina genvägar och smarta metoder kan du göra verklighet av dina drömmar och snart njuta av egen skörd. Det behöver inte ta all din tid och kosta skjortan.
Med min hjälp och goda råd kan alla förverkliga den köksträdgård de själva har förutsättningar för! Både i fråga om tid, ekonomi och och kuns...